Office 365

Skybaserte tjenester og applikasjoner for PC, Mac, mobiler og nettbrett.

Hjelp meg med Office 365

Office 365 er en samling skybaserte tjenester og applikasjoner for PC, Mac, mobiler og nettbrett. Du får alle de programmene du kjenner og bruker daglig, slik som Word, Excel, PowerPoint og Outlook – alltid oppdatert til siste versjon. I tillegg får du markedets beste e-post, kalender og samarbeidsløsninger – alt til en veldig god pris.

Exchange Online

Sikker og pålitelig e-post med 50 GB lagringsplass per bruker. Du får en fullstendig problemfri synkronisering av e-post, kalendere og kontakter mellom alle dine enheter, samt førsteklasses beskyttelse mot skadelig programvare og søppelpost.

Office-programmer

Alle programmene du bruker daglig, nå levert som en abonnementstjeneste: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access, Publisher. Du kan også installere alle programmene på flere av dine enheter, faktisk opptil 5 PC-er eller Mac-er, 5 nettbrett og 5 telefoner per bruker.

Samarbeid

Ved hjelp av Microsoft Teams, SharePoint og Skype for Business kan du enkelt samarbeide med både dine kollegaer og eksterne.

Sikker epost i nettskyen

Moderne og kostnadseffektive løsninger

Ved å benytte Microsofts enorme infrastruktur og moderne datasentre får du en løsning som er rask og stabil, til en fornuftig pris – uten bindingstider!

Promotek var en av de første i Norge som leverte Microsofts skyløsninger, lenge før det engang het Office 365. Vi har erfaringen og kompetansen du trenger for å få en smertefri overgang til skyen.

Vi flytter det du har av eksisterende e-post, kontakter, kalendere og filer. Vi hjelper deg selvfølgelig med oppsett av programvare og gir deg norsk support på både mail og telefon.

Klar for å komme i gang?

Kontakt meg om Office 365