Utvikling på skreddersøm

Alle bedrifter har sine unike utfordringer.
Vi utvikler programvare skreddersydd for akkurat din bedrift!

Jeg vil vite mer

Digitalisering og effektivisering

Bruk moderne teknologi for å forenkle hverdagen

Nettbaserte systemer er tilgjengelige over alt, og kan forenkle mange prosesser. Enten det dreier seg om informasjonsflyt mellom systemer, eller nye systemer som eliminerer uinteressant manuelt arbeid.

Mulighetene er uendelige.

Hva vi tilbyr

Promotek tilbyr et bredt spekter av utviklingstjenester. Be oss gjerne om å komme med et tilbud.

Skreddersydde systemer

Alle bedrifter har sine unike behov. En god, skreddersydd nettbasert løsning kan forenkle og effektivisere produksjon og kommunikasjon innad i bedriften. De ansatte får gjort mer, og bruker mindre tid på oppgaver som ikke bidrar til verdiskaping.

Mobil-apper

Alle har i dag en smarttelefon. En spesiallaget app kan hjelpe dine ansatte å jobbe smartere, og bedre. Det kan være i form av enkel tilgang til informasjon rett fra telefonen, eller deling av data med andre i bedriften.

Integrasjon med eksisterende systemer

I mange bedrifter brukes det mye tid på å føre informasjon mellom systemer. Ofte kan denne dataflyten automatiseres, ved å lage en skreddersydd løsning som henter informasjon ett sted, og plasserer det inn et annet sted, i riktig format.

Nettsider og kreativt arbeid

Skreddersydde interne systemer kan gjøre mye for bedriften, men det er også viktig å være synlig utad. En god nettside gjør at folk får lyst til å kjøpe dine tjenester. Vi leverer raske, responsive nettsider, reklame og annet kreativt arbeid.