IT-TJENESTER

Promotek IT

Knut Reinhardtsen og Stian Aase Bergum (bildet høyre) driver IT-avdelingen. Vi leverer alt av datautstyr – fra laptop til serverløsninger – og siden vi er Dell-partner, så kan vi levere til veldig gode priser. Gjennom våre andre leverandører kan vi også levere de fleste andre merker og all slags programvare. Vi kan også ta over hele eller deler av din IT-drift. Kort sagt så kan vi hjelpe deg med det meste!

IT-UTSTYR

Vi kan skaffe deg det aller meste av IT-utstyr. Alt fra den minste bærbare maskin, via nettverksutstyr, til kraftige servere. Vi hjelper deg med å finne det du trenger, hverken mer eller mindre. Hos oss får du riktig produkt til riktig pris!

SERVERDRIFT

Vi kan drifte din server hos deg. Det vil si at vi står ansvarlig for at din server er i topp stand, med alle oppdateringer og sikkerthetsfikser på plass, til en hver tid. Våre rimelige serviceavtaler inkluderer også telefonsupport for dine ansatte!

FJERNSERVER

Trenger du ikke en lokal server kan tilbyr vi også fjernserver. Du får tilgang på en kraftig server lokalisert hos Promotek, med Office og alle programmer du trenger. Du kobler deg enkelt til fra en hvilken som helst annen maskin, PC eller Mac.

EXCHANGE ONLINE

Proff e-postløsning til uslåelig pris! Du får 50 GB lagringsplass, full synkronisering av e-post, kalendere og kontakter, sikkerhetskopiering og markedets beste antivirus og antispam for kun kr 38/ mnd!

ONLINE BACKUP

Sikkerhetskopiering er en kritisk, men ofte oversett, del av en hver bedrifts IT-løsninger. Vi tilbyr backup over nettet, til sikre og redundante datasentre. Nå kan du slippe styret med backuptaper – Enklere. Bedre!

OG ALT ANNET

Promotek har kompetanse på det meste innenfor IT- og dataløsninger, også innenfor programmering. La oss hjelpe deg med enkle løsninger på tidskrevende problemer – Ta kontakt!